Op zaterdag 30  maart 20-24 het jaarlijkse weer kerend Paasbandtoernooi voor leden en donateurs aanvang 10.00 .

 


Deze editie van het paasbandstoot toernooi werd gespeeld door 18 personen en ja het elke editie weer minder maar toch gezellig.
Dit kwam misschien door dat het dit keer samen viel met Sail 2024 dat gehouden werd ??.

Maar deze groep kon het toch wel waarderen en ging de strijd volop aan georganiseerd door Bert en Ilona .
Er werden 4 poules ingedeeld door de organisatie 2 poules van 5 en 2 poules van 4 waarvan alle nrs 1 en 2 doorgingen naar de Knock-Out ronden.
Er was geen uitgesproken favoriet deze dag het was en bleef erg spannend in de 4 poules en niemand kon raden wie er bij zou zijn.
Er werd in ieder geval veel gelachen en gejuicht met andere woorden het was heel gezellig met deze groep.
Hans stond in de keuken om de mensen te verzorgen om hun  buik eventueel  vol te eten en Alie die achter de bar stond deed de dorstige mensen veel plezier( daarvoor hartelijk dank allebei ).
En toen rond een uur 4 uur de laatste acht overbleven was de stemming nog opperbest en de Knock-Out ronde ging van start.
Om half zeven was de winnaar bekend dat werd in de finale Dick Stam die tegen Wim Vink zegevierde .

De uit eindelijke  stand 1ste Dick 2de Wim Vink en de troostfinale werd een prooi voor Geert die Ilse versloeg en derhalve 3de werd en Ilse die 4de werd.

Alle winnaars gefeliciteerd en alle deelnemers(sters)  jullie zijn sportieve en gezellige mensen die allemaal hun steentje bij gedragen hebben om dit weer een onvergetelijke dag van te maken.


Al met al was dit weer een geslaagd toernooi georganiseerd door Bert en Ilona,
Misschien tot volgend jaar.