Persoonlijke Kampioenschappen seizoen 2021-2022


Voorwedstrijden Dagcompetitie seizoen 2021-2022 2de klasse Libre

Menno van Dijk is op de vijfde plaats geëindigd en geplaatst voor de Districtsfinale op 24 en 25 februari 2022 bij BV Reyersdam.


Gewestelijke voorrondes Libre extra Klasse

Peter Gnodde is op de vijfde plaats geëindigd en geplaatst voor de NK Libre extra Klasse op 18 en 19 december bij BV Almere '83. Aanvang 10.30 uur.


Verslag voorronden  4de klas libre en het vervolg. Wie zit er in de finale?

Ilona Hollander kwam voor de K.B.C.1911 uit in deze klasse en deed dit uitstekend. De eerste avond verliep goed met 2 redelijke winst partijen dus een goed begin. Maar de 2de avond was er een afzegging dus werd het anders en moest ze nog tegen Dineke Sprenkels (De Ghesellen), Wim Vink en Jim Greven allebei van Steenwijk. Aangezien ze door het wegvallen van 1 partij op de eerste avond kon ze nog maar 8 punt halen als ze alle 3 de partijen zou winnen.

De eerste tegen Dineke won ze, daarna speelde ze tegen  Wim Vink. Ja, dat werd een goeie partij voor Wim. Die had in 10 beurten al 30 caramboles maar had nog 12 of 13 beurten nodig om hem uit te maken, terwijl Ilona er driftig op los speelde om nog zoveel mogelijk caramboles mee te krijgen . Toen Wim hem uitmaakte wist ze dat het niet genoeg was helaas.

De laatste partij moest ze tegen Jim Greven en wilde ze nog een kans maken moest ze dik winnen in zo weinig mogelijk beurten. En zie daar ze maakt hem uit in 19 beurten en haalde ze 6 punt met een redelijk moyenne en een plek bij de beste 8.

 

De finale wordt gespeeld op vrijdag 3 en zaterdag 4 december 2021 bij biljartvereniging SMR in Hattem. 

 

Voor deze finale staat Wim van Dijk 1ste reserve.