Activiteiten

Gisteren zaterdag 19 augustus  had onze wedstrijdleider Albert een toernooitje geregeld het zogenaamde 4 bal toernooi ,  er werd geloot voor de indeling van de poules.

 

Er werden 4 ronden gespeeld en telkens werden er 4 poules geloot dus je kwam de ene keer met 3 in een poule , en misschien de volgende ronde in een poule van 4.

 

Maar er kon per poule er maar 1 winnen die het eerste 100 punt scoorde was poule winnaar daarna kwam je weer in een andere poule( dat was wel leuk zo ).
Van af 12 uur was het  heel veel spel plezier en werd er ook driftig gebiljart , ondanks de warmte had iedereen veel plezier deze dag .De deuren stonden los  en er kwam gelukkig af een toe een verfrissend windje naar binnen.

 

En anderzijds werd er genoeg gedronken om het hoofd  koel te houden dus dat scheelde veel.

 

Het was wel fijn dat er volgens de Belgische telling gespeeld werd zodat iedereen punten kreeg.

 

Al met al was je constant bezig deze middag en het reuze gezellig.

 

Aan het einde werden de punten geteld en bleek dat Johan Kappers nr 1ste  werd en Lida Witteveen 2de en Geert Kamphuis 3de op dit zeer geslaagde toernooitje .

 

Albert reikte de prijzen uit en bedankte iedereen voor het meedoen en het creëren van een leuke sfeer en Alie Hollander die de bardienst in handen had (topper) goed gedaan.

 

 

 

Een deelnemer.